5.09.2008 г., 19:12 ч.

Искам 

  Поезия » Любовна
573 0 2

Искам да правя луди неща

да тичам боса през поляна с цветя

да лежа във уханно сено

да гледам звездите без да зная защо

да препускам с най-бързия кон

да бъда кралица без корона и трон

да танцувам най-страстния танц

да бродя някъде из Прованс

по зрънце любов да посея в сърцата

да няма нещастни деца по земята

човешката злоба в океан да удавя

ей такива луди неща искам да правя

© Бояна Драгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??