20 янв. 2010 г., 00:44

Искам 

  Поэзия
745 0 0

Искам да затворя очи
и да усетя твоето присъствие,
и всички пролети сълзи
да са от щастие.

Искам да затворя очи
и да ме целунеш изненадващо,
и всяка част от мен да крещи
"подлудяваш ме"...

Сгушени до камината,
в очите ни играят пламъци
далеч от мисълта,
че зимата навън ни праща намеци...

Искам да затворя очи
и да усетя аромата ти,
сякаш телата ни са магнити
и ангелските ти очи сега са дяволити...

Искам да затворя очи,
но, когато ги отворя, да се събудиш до мен.
С теб не усещам как нощта ми
става ден ....

© Надето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??