15 сент. 2009 г., 12:01

Искам... 

  Поэзия » Другая
569 0 0
Аз искам силни чувства и желания,
целувки, от които чак да ме боли,
мирис на небе и странни обещания,
които не можем да изпълним дори;
искам да чувам гласа ти във сънища,
да живеем като луди, съвсем на ръба.
Искам емоция, по възможност побъркваща,
не искам да тлея, а да горя…

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??