22 февр. 2011 г., 19:03

Искам 

  Поэзия » Любовная
548 0 0

Искам да те докосвам.

Искам да те чувствам.

Искам да се събуждам до теб.

Искам да се смея със теб.

Искам да те целувам всеки миг.

Просто искам да си до мен, слънце.

Обичам те, не мога без теб.

© Бисер Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??