22.02.2011 г., 19:03 ч.

Искам 

  Поезия » Любовна
550 0 0

Искам да те докосвам.

Искам да те чувствам.

Искам да се събуждам до теб.

Искам да се смея със теб.

Искам да те целувам всеки миг.

Просто искам да си до мен, слънце.

Обичам те, не мога без теб.

© Бисер Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??