Feb 22, 2011, 7:03 PM

Искам 

  Poetry » Love
540 0 0

Искам да те докосвам.

Искам да те чувствам.

Искам да се събуждам до теб.

Искам да се смея със теб.

Искам да те целувам всеки миг.

Просто искам да си до мен, слънце.

Обичам те, не мога без теб.

© Бисер Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??