31 мая 2009 г., 10:51

Искам да обичам 

  Поэзия » Любовная
1506 0 35

Искам да обичам, 
но не зная как,
рани да забравя.
Болки да заспят.
Парещи икони 
още ме горят, 
полета на птица 
без криле е мрак.
Искам да те любя, 
и да зная как, 
да превърна в струна  
нотите по здрач...
и тогава нощем 
с музика от мен 
ти да ме сънуваш,
аз съм ти в плен.
И да се докоснем
с обич много нежна.
Да ми станеш устрем.
Облак да възседна.
Като дъжд да плисна.
Чиста от любов.
С ласки да разлистиш
в мене нов живот.
В който да те има.
Да ме имаш - ти.
Обичта незрима
е шепот от мечти.
Искам да обичам.
Искаш го и ти.
Хайде, научи ме!
Просто ме вземи!

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??