24 февр. 2015 г., 23:57

* * * Искам да се стопля... 

  Поэзия » Любовная
788 0 4


* * *

Искам да се стопля 
в твоите очи. 
Днес навън е локвено. 
Цял ден ми горчи 
нещо незапълнено - 
сляпа празнота. 
Твойте сини хълмове 
носят любовта 
някъде към някого. 
Може би към мен. 
Няма как да чакам 
утрешния ден. 
Днес светът разчопля го, 
той напук мълчи.
Искам да се стопля 
в твоите очи.






© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??