Feb 24, 2015, 11:57 PM

* * * Искам да се стопля... 

  Poetry » Love
793 0 4


* * *

Искам да се стопля 
в твоите очи. 
Днес навън е локвено. 
Цял ден ми горчи 
нещо незапълнено - 
сляпа празнота. 
Твойте сини хълмове 
носят любовта 
някъде към някого. 
Може би към мен. 
Няма как да чакам 
утрешния ден. 
Днес светът разчопля го, 
той напук мълчи.
Искам да се стопля 
в твоите очи.






© Надежда Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??