26 нояб. 2020 г., 21:21

Искам да съм събота 

  Поэзия » Другая
314 0 1

Ако бях ден от седмицата,

щях да съм събота,

излегнала се в най-удобната

възможна поза.

Щях да се настроя в тих режим,

до теб, без съмнение-

напук, на всички понеделници,

с тежка невроза...

© Ивелина каменова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??