Nov 26, 2020, 9:21 PM

Искам да съм събота 

  Poetry » Other
312 0 1

Ако бях ден от седмицата,

щях да съм събота,

излегнала се в най-удобната

възможна поза.

Щях да се настроя в тих режим,

до теб, без съмнение-

напук, на всички понеделници,

с тежка невроза...

© Ивелина каменова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??