26.11.2020 г., 21:21 ч.

Искам да съм събота 

  Поезия » Друга
311 0 1

Ако бях ден от седмицата,

щях да съм събота,

излегнала се в най-удобната

възможна поза.

Щях да се настроя в тих режим,

до теб, без съмнение-

напук, на всички понеделници,

с тежка невроза...

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??