4 янв. 2009 г., 20:55

Искам да ти кажа... 

  Поэзия » Философская
1727 0 74

 

 

                   Виж…
                   с лъчи от любов
                   как слънце
                   топло изгрява…
                   и
                   светлее денят…
                   а болката
                   утихва
                   забравена…

                   чуй…
                   как лекокрила
                   се лее
                   песен на птица
                   и
                   полъхът нежен
                   по устните
                   с целувка
                   как притичва…

                   виж…
                   колко е топла
                   ръката ми…
                   камък не нося…
                   а
                   стискам във шепи
                   милувка
                   със нея… теб
                   да докосна…

                   чуй
                   как бяга река
                   времето
                   бързо понесла
                   и
                   в нечия вина
                   заплакала
                   тъгата
                   усетена…

                   виж…
                   и залезът тих
                   как скрива
                   път и посока…
                   за
                   да ти напомни
                   още веднъж…
                   че къс е
                   мигът на живота…

 

                  

                   Музика>>> Amazing Grace-Andre Rieu

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??