16 мар. 2010 г., 12:19  

Искам да ти разкажа за тях (2) 

  Поэзия » Другая
751 0 13


(на Д.)


http://www.youtube.com/watch?v=EjGIqlXV_I4

 

 

С мълчаливия взор ми говорят.

В небосвода им пъстър поемам.

Те побират ми дните и нощите,

а сънят ги завива с дантела.

 

Сутрин рано са ясни витрини -

отразявам се в тях съвършена.

Към душата светлинни тунели

са очите ти топли – обичани.

 

 

15.03.2010

Julie

© Юлия Димитрова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??