16 mar 2010, 12:19  

Искам да ти разкажа за тях (2) 

  Poesía » Otra
753 0 13


(на Д.)


http://www.youtube.com/watch?v=EjGIqlXV_I4

 

 

С мълчаливия взор ми говорят.

В небосвода им пъстър поемам.

Те побират ми дните и нощите,

а сънят ги завива с дантела.

 

Сутрин рано са ясни витрини -

отразявам се в тях съвършена.

Към душата светлинни тунели

са очите ти топли – обичани.

 

 

15.03.2010

Julie

© Юлия Димитрова Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??