Искам да виждам твоите очи. Желая твоя смях да ме събужда.
Искам и лицето твое аз да галя. Желая от мене мокра да си ти.
Искам да виждаш моите мечти. Желая тялото ти пак да ме възбужда.
Искам светлината в теб да запаля. Желая пак от красота да ни боли.
Искам мисълта ти с мен да полети . Желая и днес от мен да имаш нужда.
Искам с любовта да се покая. Желая твойто тяло нощем да искри.
Искам теб! Желая те!
© Павел Стефанов Все права защищены