26.01.2005 г., 8:57 ч.

Искам и желая 

  Поезия
1310 0 2

 

Искам да виждам твоите очи.                    Желая твоя смях да ме събужда.

Искам и лицето твое аз да галя.                 Желая от мене мокра да си ти.

Искам да виждаш моите мечти.                 Желая тялото ти пак да ме възбужда.

Искам светлината в теб да запаля.            Желая пак от красота да ни боли.

Искам мисълта ти с мен да полети .          Желая и днес от мен да имаш нужда.

Искам с любовта да се покая.                     Желая твойто тяло нощем да искри.

 

Искам теб!                                                    Желая те!

© Павел Стефанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??