29 нояб. 2008 г., 21:16

Искам любовта ти 

  Поэзия
883 0 0

Не искам да крада любов,

аз искам ти да ми я даваш,

да ме чуваш, да се спираш,

а не да кимваш и да отминаваш!

Къде отиде любовта ти?

Кой, защо ми я отне,

върни ми я, тя дава сила

единствена за моето сърце!

© Покипси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??