26 апр. 2004 г., 20:26

Искам...много искам да живея 

  Поэзия
1462 1 1
Седя във мрака,плача,
страдам и се моля,
но не намирам покоя.

Как да продължа?
Как да се държа?
Как да се спася?

Спася ли?
Та нима мога да търся спасение
когато не мога да намеря решение?
Нима мога да продължа
без да победя?

Да победя ли?
Та как да победя?
Нали ще се сломя.

Как искам да победя
и да продължа...
да се боря и да оцелея
за да още малко да си поживея.

Искам вярата да оцелее
и страданието да намалее!
Искам да победя,
но да не се сломя!

Искам...много искам да живея
и отново да се смея!

© Инес Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Тук ще дам по-скоро положителна оценка. Идеята е добра, изпълнението е нелошо, като цяло си струва човек да го прочете. Браво.
Предложения
: ??:??