21 дек. 2010 г., 21:15

Искам отново да сме заедно 

  Поэзия » Другая
1208 0 1

Искам отново да е лято

и в игри да ни туптят сърцата.

Отново щом аз падна,

ти да ми подадеш  ръка да стана.


Ужасно много ми липсват

онези времена, където заедно бяхме.

Жалко, че в миналото не мога да се върна,

щях щастието да разпаля.


Знам сега, че времето лети,

никого не чака то.

Само до вчера бяхме деца,

а сега пораснахме и забравихме
     СТАРИТЕ ВРЕМЕНА. 

© Моника Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??