13 авг. 2008 г., 21:24

Искам пак тези дни 

  Поэзия » Любовная
921 0 0
Помниш ли как започна всичко?!..
Помниш ли нощите, в които бяхме само аз и ти,
а всичко друго бяха нашите мечти?!...
Къде останаха тези дни...
По пътя назад изгубих своето сърце,
защо трябваше и то да ме предаде?!...
Пак по тебе страдам,
пак за теб изгарям,
остана една единствена част от душата,
която ден след ден кървеше и си повтаряше без глас
"Само теб обичам аз!"

© Кристина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??