6 нояб. 2009 г., 11:53

Искам те 

  Поэзия » Любовная
1626 1 17

Искам те за себе си!  Ела
и разлей море по бреговете.
Заслепи  ме с приливна вълна
и измий от мене греховете.

После в пясъка умело напиши
влюбено, че щастие съм твое,
нека вятърът след туй го заличи,
но разнася  думите със повея.

Да повтаря, силно при това,
че любов во век не се забравя,
тя се помни дълго и така
цял живот пътеките проправя.

Искам те за себе си! Помни,
че магията не всекиму се дава,
пазят я най-сродните  души
и прераждат я, но не в забрава.

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??