21 мая 2007 г., 21:04

искам те  

  Поэзия
665 0 1

По гладката ти кожа

капчици се стичат.

Трепет е във мене -

пулсът ми засича.

Жадно те поглеждам

и в миг примирам цяла.

 Да взема ли от тебе

искрата запламтяла?

Очите ти са влажни.

Облизвам усти страстно.

Нима това пожар е!?

В мислите ми  властваш.

Взимам в длани - твойте.

Докосване тъй нежно

Сърцето ми пулсира.

Неспирно търси среща

с твойте устни топли

с душата ти гореща.

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??