По гладката ти кожа
капчици се стичат.
Трепет е във мене -
пулсът ми засича.
Жадно те поглеждам
и в миг примирам цяла.
Да взема ли от тебе
искрата запламтяла?
Очите ти са влажни.
Облизвам усти страстно.
Нима това пожар е!?
В мислите ми властваш.
Взимам в длани - твойте.
Докосване тъй нежно
Сърцето ми пулсира.
Неспирно търси среща
с твойте устни топли
с душата ти гореща.
© Радка Иванова Todos los derechos reservados
Поздрав!