23 июл. 2008 г., 22:10

Искам те 

  Поэзия » Другая
793 0 8
Хиляди истини в пътя измислен
търсят докосване твое.
Зная, че има те. Знаеш, че искам
ти, ти да си моя.
В тихите улици вечер се блъскат
хора, коли и тревога.
Как да повярвам, че ме обичаш.
Чакам те, плача и моля.
Двама със тебе сме всичкото цяло -
спомени, грях и надежди.
Прашен е въздухът, в минало бяло
спират се нашите срещи.
Жълти таксита и тъмни площади -
сенки размити във мрака.
Вдигам наздравица с нашата младост -
пия и знаеш, че чакам.
Връщаш се вечер, умора събличаш
и ме поглеждаш с усмивка.
Има ни, плачем и се обичаме -
искам те, искам те, искам!

© Ивайло Цанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??