30 окт. 2010 г., 18:08

Искам ТЕ 

  Поэзия » Любовная
739 0 2

искам ТЕ

 

Идват влакове и всичко

Се превръща в ехо

Като сън кошмарите пристигат преоблечени

А ти не слизаш още на перона.

Молитвено протегнатите длани сочат че

 

Ти си истинската вечност:

Едва ли  си си мислила за туй

 

Мъждукащ фар сред синя млечност –

Ориентир опорен глас опасен чар

Яви се изпепеляваща омайна

 

Любвеобилна – бъди каквато си

Юдейски женствена безбожно крайна

Бъди добра бъди искра

Очаквам те обичам те ела.

В нощта на самотата бъди жена бъди звезда

© Валентин Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??