19 мар. 2010 г., 09:34

Искам те 

  Поэзия » Любовная
702 0 1

Aз искам,

искам...

Искам те сега!

И ще те искам още много пъти...

Макар в очите да тежи тъга,

ще взема топлината на плътта ти...

Едва тогава - с радостни сълзи

ще се почувстваме напълно слети...

И сладка болка бавно ще пълзи

по устните, телата и нозете...

Тя ще остане някъде във нас -

дълбоко, там където никой

да я допусне не посмя до днес...

Но днес?

О, днес полудата ни вика...

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??