29 янв. 2015 г., 17:30

Искам те... 

  Поэзия » Любовная
444 0 2

Отговор по "Ако ме искаш..." от Елица Ангелова

 

Искам те и ти ще ми се случиш.

Даже и на възел да го сучиш,

ще те гоня в сините предели,

в дните сиви, в празнични недели...

 

Капки лудост вливам във сърцето.

Знак любовен слагам на лицето.

За душата няма да се моля.

Дадох даже на ръцете воля.

 

Ще пробягам всичките посоки

и със страстите си тъй високи.

В тези недолюбени простори

любовта ни прием ще ни стори.

 

Таз любов ни вдига нависоко.

Горе всичко ще ни бъде споко.

Нека този миг да го откраднем...

После... от високото да паднем.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Боже, някой да напише и по мой мотив!
    Благодаря, Ники!
    Много е хубаво, особено с тeзи "капки лудост"
    Оценявам го високо, както казваш ти!

    Бъди все така вдъхновен!
Предложения
: ??:??