5 нояб. 2012 г., 15:08

Искам те... 

  Поэзия » Любовная
682 0 0

Желанието е толкова голямо,

 че като лава то от мен извира,

 и да бъда с теб то ме провокира.

 Дъхът ми с твоя да се слее

 и в мене всичко пак да подивее.

 Треперя аз, но не от страх, а от страст,

помисля ли за твоя нежен глас.

Искам те до мен да си сега,

 моля те, в съня ми ти ела...

© Полина Видолова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??