Nov 5, 2012, 3:08 PM

Искам те... 

  Poetry » Love
681 0 0

Желанието е толкова голямо,

 че като лава то от мен извира,

 и да бъда с теб то ме провокира.

 Дъхът ми с твоя да се слее

 и в мене всичко пак да подивее.

 Треперя аз, но не от страх, а от страст,

помисля ли за твоя нежен глас.

Искам те до мен да си сега,

 моля те, в съня ми ти ела...

© Полина Видолова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??