15 февр. 2011 г., 07:07

Искам те 

  Поэзия » Любовная
1064 0 4

Искам те във утрото, във здрача,

във часовете тежки на деня.

Когато смея се, когато плача,

до мен да си, а не да съм сама!

 

Искам твойте устни да ме галят,

ръцете ти да дават топлина,

усмивката ти нежна да ме сгрява,

словата ти да радват ми слуха.

 

Искам до рамото ти да заспивам

и там да се събуждам сутринта.

Искам любовта ти да е вечно жива,

за да не гасна тъжна в пустота.

18. 03. 05 год.

© Блага Енева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??