Feb 15, 2011, 7:07 AM

Искам те 

  Poetry » Love
1063 0 4

Искам те във утрото, във здрача,

във часовете тежки на деня.

Когато смея се, когато плача,

до мен да си, а не да съм сама!

 

Искам твойте устни да ме галят,

ръцете ти да дават топлина,

усмивката ти нежна да ме сгрява,

словата ти да радват ми слуха.

 

Искам до рамото ти да заспивам

и там да се събуждам сутринта.

Искам любовта ти да е вечно жива,

за да не гасна тъжна в пустота.

18. 03. 05 год.

© Блага Енева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??