24 июн. 2011 г., 12:08

Искаш 

  Поэзия » Эротическая
1375 0 0

искаш ли ме...
искаш ли ме силно...
искаш ли да ме...
искаш ли да ме притиснеш...
искаш ли да ме усетиш...
искаш ли да вкусиш...
искаш ли да докоснеш...
 искаш ли да чуеш... онзи стон...

© Без име Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??