Jun 24, 2011, 12:08 PM

Искаш 

  Poetry » Erotic
1374 0 0

искаш ли ме...
искаш ли ме силно...
искаш ли да ме...
искаш ли да ме притиснеш...
искаш ли да ме усетиш...
искаш ли да вкусиш...
искаш ли да докоснеш...
 искаш ли да чуеш... онзи стон...

© Без име All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??