24 jun 2011, 12:08

Искаш 

  Poesía » Erótica
1379 0 0

искаш ли ме...
искаш ли ме силно...
искаш ли да ме...
искаш ли да ме притиснеш...
искаш ли да ме усетиш...
искаш ли да вкусиш...
искаш ли да докоснеш...
 искаш ли да чуеш... онзи стон...

© Без име Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??