18 мая 2023 г., 15:35

Искаш Вечност? 

  Поэзия » Философская
176 0 0

О, искаш Вечност? Глупаво човече!
Какво ти пречи? 
- Нямаш връзки. Не си дързък!
- Не си упорит като магаре!
- Необвързан. Много бързаш!
- Ще започна да повтарям...

 

О, искаш Вечност? Времето изтече!
Какво ти пречи?
- В тъпа страна се намираш!
- Не им пука дори да умираш!
- Самоубийство е да издаваш!
- С книгата и себе си продаваш!

 

О, искаш Вечност? Ами размножи се!
Това е Истината!

© Кирил Влахов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??