May 18, 2023, 3:35 PM

Искаш Вечност? 

  Poetry » Phylosophy
180 0 0

О, искаш Вечност? Глупаво човече!
Какво ти пречи? 
- Нямаш връзки. Не си дързък!
- Не си упорит като магаре!
- Необвързан. Много бързаш!
- Ще започна да повтарям...

 

О, искаш Вечност? Времето изтече!
Какво ти пречи?
- В тъпа страна се намираш!
- Не им пука дори да умираш!
- Самоубийство е да издаваш!
- С книгата и себе си продаваш!

 

О, искаш Вечност? Ами размножи се!
Това е Истината!

© Кирил Влахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??