5 мая 2007 г., 21:07

Искрено от мен 

  Поэзия
602 0 9

Дали ще ми повярвате, но... ето -
тревата стъпкана превърнах в друм,
по който Любовта със сила да поеме,
но чакайки, сърцето се строши...
 
И никой не поиска да го утеши!


Потърсих свят, по-близък и от вятъра,
на бриза свеж от нежната милувка.
Споделях с вас и радостта, и вярата,
а мъката си... в дълбокото прикрих.
 
Но пак ще върна слънцето във стих!


О, Любовта ли? Аз знам, че тя е някъде.
Усещам я, тъй близо е до мен.
Повярвах в нея - с топлина в сърцето
аз пак я имам в делника студен...
 
Не беше безразличие, а плен!


Във тъмни кътчета аз няма да я пусна -
от мрачни тайни да не се вгорчи.
Ще бъде сладка тръпка за живота ми -
без маска ще изгрее на моето лице!
 
Че няма две лица в едно сърце! 

© Петя Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??