2 мар. 2008 г., 18:00

Истина 

  Поэзия » Любовная
518 0 0
Срещнах те в момент за мен критичен,
осъзнах, че съм човек обичан
и заради момче безлично няма смисъл,
да тровя моето сърце със сълзи.
Поех с тебе пътя нов,
открих любовта наново
и разбрах, че любовта
се създава от двама,
а не само от един.

© Веселина Тихомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??