25 февр. 2011 г., 18:20

Истина 

  Поэзия
409 1 0

 

Какво е истина?

Какво лъжа е?

И колко дълъг

пътят до една мечта е?

За мен е връх,

за тебе камък за препъване е.

За теб росата утринна

е краят,

за мен - най-силното начало е.

Не бързай да си тръгваш!

Ще се изгубя - казваш.

Но тя ще те намери - зная.

Истината твоя,

която някога

ти скри в безкрая.

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??