Feb 25, 2011, 6:20 PM

Истина 

  Poetry
412 1 0

 

Какво е истина?

Какво лъжа е?

И колко дълъг

пътят до една мечта е?

За мен е връх,

за тебе камък за препъване е.

За теб росата утринна

е краят,

за мен - най-силното начало е.

Не бързай да си тръгваш!

Ще се изгубя - казваш.

Но тя ще те намери - зная.

Истината твоя,

която някога

ти скри в безкрая.

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??