6 янв. 2023 г., 13:39  

Истината 

  Поэзия » Другая
739 0 0

Лъжи, измислици мнозина пишат,

клеветят хората под път и над път,

от фейк българите не могат да дишат,

както дума Ботев: "Тъй върви светът!"

 

Истината е грозна, неприятна, да, така е,

но само с нея пътя да намерим ще успеем,

само когато не лъжата, а истината се знае,

само тогава ние истински ще заживеем!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??