Лъжи, измислици мнозина пишат,
клеветят хората под път и над път,
от фейк българите не могат да дишат,
както дума Ботев: "Тъй върви светът!"
Истината е грозна, неприятна, да, така е,
но само с нея пътя да намерим ще успеем,
само когато не лъжата, а истината се знае,
само тогава ние истински ще заживеем!
© Георги Всички права запазени