16 авг. 2010 г., 09:46

Истини 

  Поэзия
568 0 3
Толкова истини - понякога безразлични и ненужни.
Толкова думи - понякога сложни и трудни,
понякога са копнеж и тъй силни,
преобразувайки света ни.

Сред думи ненужни, истини безразлични и чужди,
животът минава покрай нас,
обсипвайки душата с ледените си капки
и украсявайки лицата с фалшивите си маски.

Това е светът - скучен, безразличен, завистлив,
но винаги нужен и потребен,
рядко загрижен и красив.
Милан Милев
10.08.2010

© Милан Милев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??