2 нояб. 2024 г., 07:06

Истинска 

  Поэзия
53 1 0

Зад силиконовите устни,

зад привидно съвършеното лице

и фигурата в скъпи дрехи,

ридае празно счупено сърце,

което чака истинска утеха.

А Кой способен е утеха да дари,

Единствен Кой е силен

разбитият живот да преобърне.

Не е ли Онзи, Който се смири,

Животът празнотата ще изпълни.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??