2.11.2024 г., 7:06 ч.

Истинска 

  Поезия
51 1 0

Зад силиконовите устни,

зад привидно съвършеното лице

и фигурата в скъпи дрехи,

ридае празно счупено сърце,

което чака истинска утеха.

А Кой способен е утеха да дари,

Единствен Кой е силен

разбитият живот да преобърне.

Не е ли Онзи, Който се смири,

Животът празнотата ще изпълни.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??