10 мая 2010 г., 00:37

Истинска любов 

  Поэзия » Любовная
1084 0 3

Последна битка с мен

за теб -

обичам те, искам те или не...

Спрях да преценявам,

обещавам да те оценявам,

стига мен да избереш.

Аз поисках теб и осъзнах,

че, колкото и да си близо,

никога не съм те имала.

Лягам до теб,

а все едно съм сама

в голямото мрачно, самотно, студено

легло...

Тебе искам за баща на нашите деца,

как не го разбра?

Как ме подцени и си и мен

дори и да те боли.

Безчувствен, леко дръпнат може би,

предполагам друга искаш ти,

всичко ще ти дам при мен се върни...

Но не тялом, а духом бъди.

Нужен си ми, както аз на теб.

Познавам те и знам

кога се чувстваш добре.

Разбери, за теб съм родена,

допълвам теб и твоите мечти,

цели  и съдби...

Едно цяло сме, до мен върви,

ще го разбереш някога може би.

Няма да е късно никога, помни,

цял живот ще те обичам,

както преди.

Банални фрази, еднакви истории дори,

но ние сме различни с теб, запомни!

Моят спътник в живота, това си ти

и рядко друг открил го е, нали?!

Признай си го и с мен бъди,

не бягай при други, те са лъжи ..

Истинска съм за теб... любов !!!

© СуЗинКа АшоВа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря
  • По мнението на някои хора съдя,че дори някой да забучи на кол Слънцето само у тяхната къща да свети,пак ще са недоволни...
    Много хубав стих си написала,това е,което чувстваш.Браво
  • "Банални фрази, еднакви истории дори,"


    ако го беше вкарала в категория ... пародии
    щях да ти ръкопляскам прав
    е така да успееш да натъпкаш всички отвратителни клишета и баналности
    в едно ... стихо
    ... не се удава на всеки
Предложения
: ??:??