Последна битка с мен
за теб -
обичам те, искам те или не...
Спрях да преценявам,
обещавам да те оценявам,
стига мен да избереш.
Аз поисках теб и осъзнах,
че, колкото и да си близо,
никога не съм те имала.
Лягам до теб,
а все едно съм сама
в голямото мрачно, самотно, студено
легло...
Тебе искам за баща на нашите деца,
как не го разбра?
Как ме подцени и си и мен
дори и да те боли.
Безчувствен, леко дръпнат може би,
предполагам друга искаш ти,
всичко ще ти дам при мен се върни...
Но не тялом, а духом бъди.
Нужен си ми, както аз на теб.
Познавам те и знам
кога се чувстваш добре.
Разбери, за теб съм родена,
допълвам теб и твоите мечти,
цели и съдби...
Едно цяло сме, до мен върви,
ще го разбереш някога може би.
Няма да е късно никога, помни,
цял живот ще те обичам,
както преди.
Банални фрази, еднакви истории дори,
но ние сме различни с теб, запомни!
Моят спътник в живота, това си ти
и рядко друг открил го е, нали?!
Признай си го и с мен бъди,
не бягай при други, те са лъжи ..
Истинска съм за теб... любов !!!
© СуЗинКа АшоВа All rights reserved.