Истински човек
Щом пред нищо не скланяш глава
и с усмивка посрещаш всяка беда,
щом откриваш красота в малките неща
и се радваш на всяка секунда.
Щом горд ти вървиш по пътя трънлив
и даряваш доброта на всяка душа.
Щом в слънце и във дъжд усмихваш се поне веднъж и пееш ли във сняг и пек,
радостен бъди, че си човек!
(наскоро имах един проблем, но с гордост мога да кажа, че застанах лице в лице с него и... победих. Чрез това стихотворение искам да Ви предам поне част от радостта, която изпитах и разбрах, че една усмивка е много по-силна от най-мощния враг! Усмихнете се!)
© Изгрев Все права защищены