8 нояб. 2020 г., 08:29

Истински обичана 

  Поэзия » Любовная
224 0 0

Тази вечер ще е по различна,защото ти изглеждаш ми така.

Различна си ми със това,че си истински обичана жена.

Обичана и още как,но един единствен е способен на това.

Да те обича както никоя сега.


 

Е този някой май съм аз и чувствата към теб не крия,

но всичко случващо се  между нас в това стихотворение ще ти разкрия.

Случи се със мен така,че Купидон рани ме със една стрела.

Стрелата беше май любовна,защото любовта понякога е тя отровна.

Но тази моята към теб е знай,единствена и истинска до край.

Любов която и самият Купидон не може да я контролира,

защото моето сърце към теб пътищата вечно ще намира.


 

Винаги е имало любов помни,но моята към теб не ще се с нищо тя сравни.

Като буен ураган ме връхлетя,и при мисълта за теб вечер не мога да заспя.

Мечтая си че двамата със теб сме заедно сега и завинаги ще си останеме така.

Единствено което искам и го разбери,че истински те аз обичам и нищо чувствата към теб не ще ми промени.

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??